SHOPPING_CART
COST
0.00€*

Shoping cart
×

PRODUCTS_REVIEWS

Wrangler® Larston Jeans - Lucky Star
by KOT(...) ANDR(...)
Date Added: Friday, 15 October 2021
Wrangler® Larston Jeans - Lucky Star Takie same spodnie (ten sam model, rozmiar) kupiłem 2 tygodnie wcześniej w galerii handlowej - kosztowały o 110zł więcej. Polecam.

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Cross Jeans® Jogger Fit - Gray (004)
by KOT(...) ANDR(...)
Date Added: Friday, 15 October 2021
Cross Jeans® Jogger Fit - Gray (004) Spodnie dobrze wykonane, wyglądają całkiem porządnie, naszą się dobrze a nie wszystkie spodnie dresowe noszą się dobrze, często spodnie są uszyte ze zbyt ciężkiego materiału. Polecam te spodnie.

Rating: 4 of 5 Stars! [4 of 5 Stars!]
Lee® Button Down - Poppy Red
by Sant(...) Bank(...) Pols(...) SA(...) Mare(...) Pawl(...)
Date Added: Monday, 04 October 2021
Lee® Button Down - Poppy Red Bardzo dobrze uszyta koszula. Materiał raczej grubszy - idealny na jesien i zimę. Polecam - po raz kolejny nie zawiodlem się na Lee.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Cross Jeans® Jacket - Navy (001)
by Witc(...) Gabr(...)
Date Added: Sunday, 12 September 2021
Cross Jeans® Jacket - Navy (001) Kurtka bardzo fajna, właśnie takiej szukalam ,obsługa sklepu na 5 !Przemile panie .Polecam i sklep i kurtkę .

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Aaron V Basic - Sky Captain
by Iren(...) Kasp(...)
Date Added: Thursday, 26 August 2021
Mustang® Aaron V Basic - Sky Captain Wydaje się być ok. Ale jeszcze nie używałem.

Rating: 0 of 5 Stars! [0 of 5 Stars!]
Wrangler® Long Sleeve 1 Pocket Shirt (XL)
by LES(...) STAC(...)
Date Added: Monday, 23 August 2021
Produkt zasługuje na uznanie.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Washington - Denim Blue (411)
by Gór(...) Krzy(...)
Date Added: Monday, 16 August 2021
Mustang® Washington - Denim Blue (411) Spodnie świetnie dopasowane + bardzo dokładne wykonane. Jakość materiału bardzo wysoka. Świetnie dopasowują się do sylwetki. Polecam!

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Chino - Pin Stripe (33/32)
by ło(...) krzy(...)
Date Added: Friday, 30 July 2021
wszystko super

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Luke - Light Crosby
by Sobc(...) Piot(...)
Date Added: Thursday, 22 July 2021
Lee® Luke - Light Crosby Bardzo fajne, super wygodne. W rzeczywistości jaśniejsze niż na zdjęciu.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Cross Jeans® T-Shirt - Black (020)
by Szub(...) Kata(...)
Date Added: Friday, 16 July 2021
Cross Jeans® T-Shirt - Black (020) super koszulka, milutka w dotyku.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Cross Jeans® Logo Tshirt - Dark Indigo (XXL)
by Szub(...) Kata(...)
Date Added: Friday, 16 July 2021
super koszulka, fajny materiał

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Wrangler® Sunset Kelly - Navy (36)
by Czaj(...) Kata(...)
Date Added: Tuesday, 13 July 2021
Super lekker sandaly,wysokosc obascas wyglada na wysoki lecz bardzo wygodny.Rozmiar taki jak noszę na co dzień. Kestem zadowolona I wygladaja super. Do stylizacji sportowych jak I codziennych.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue
by Jare(...) Kleb(...)
Date Added: Monday, 12 July 2021
Mustang® Tramper - 880 Denim Blue wszystko ok

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Rider Shirt - Lemon
by Krzy(...) Iwan(...)
Date Added: Saturday, 10 July 2021
Lee® Rider Shirt - Lemon ta tez jest niezła

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Rider Shirt - Fairway (XXL)
by Krzy(...) Iwan(...)
Date Added: Saturday, 10 July 2021
ta krata mipasuje najbardziej

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Rider Shirt - Red Ochre (XL)
by Krzy(...) Iwan(...)
Date Added: Saturday, 10 July 2021
flanelowa dobra na zimę

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Wide Leg - Rinse (25/33)
by Beat(...) Legu(...)
Date Added: Tuesday, 06 July 2021
Sklep i obsługa na najwyższym poziomie

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Lee® Wide Leg - Rinse (25/33)
by Beat(...) Legu(...)
Date Added: Tuesday, 06 July 2021
Jak zwykle Super!!!!

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Wrangler® Slim - Night Blue
by (...) tjol(...)
Date Added: Sunday, 04 July 2021
Wrangler® Slim - Night Blue Dokładnie to, czego oczekiwałam. W sklepach stacjonarnych nieosiągalny. Przesyłka sprawnie wykonana. Polecam ten sklep.

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Wrangler® 124mj Western Jacket - 6 Months
by Seku(...) Andr(...)
Date Added: Friday, 02 July 2021
Wrangler® 124mj Western Jacket - 6 Months Super kurtka. Jestem bardzo zadowolony. Dostawa błyskawiczna

Rating: 6 of 5 Stars! [6 of 5 Stars!]
Displaying 1 to 20 (of 1523 reviews) Result Pages:  1  2  3  4  5 ... 77 [Next >>] 

Newsletter

→ See Example

→ Unsubcribe news

Contact

Skrzeszewscy Sp. z o.o. Pl. Zwycięstwa 27,
28-100 Busko-Zdrój, VATUE PL6551003635
Phone. +48 41 378 40 38, Mobile: +48 668 199 911
e-mail: shop@jeans24h.eu

Pay as you like !

Testimonials
facebook.com/Jeans24h   twitter.com/Jeans24hGoogle+   Copyright ©2021 www.jeans24h.com   All rights reserved.
Soft & Design © 2021 T2E.pl

We use cookies and similar technologies mainly to provide services and statistics.
Using the site without changing your browser settings means that it will be placed on your terminal device.
Remember that you can always change these settings. For more information, see our Privacy Policy.

I understand cookies' politics - close